Teater

ballet-545291_640Hva er det som er så bra med teater, at selv de best betalte skuespillerne fra Hollywood og kjente TV-serier sier nei til å bli med på nye, svært godt betalte innspillinger, for heller å opptre nærmest gratis på en scene…??

Ta deg tid til å oppsøke et godt teaterstykke og finn ut, du også, hva som gjør denne fortellingsformen så bra! Med hjelp fra oss til å finne en rimelig billett til flotte teateroppsetninger i inn- og utland får du mye for pengene!

Norske teatre

Edderkoppen Scene, Oslo

Du skal være både døv og bra umusikalsk anlagt for ikke å sette pris på alle perlene i musikalen «Vi elsker ABBA: Thank you for the Music». Skynd deg å bestille billetter før også alle ekstraforestillingene er utsolgte!

Festiviteten i Haugesund

Haugesund barne- og ungdomsteater setter hvert år opp sin svært populære «Reisen til Julestjernen» når det nærmer seg jul. Vær tidlig ute og sikre deg en god plass via oss!

Folketeateret, Oslo

Ensemblet har vært nødt til å sette opp utallige ekstra-forestillinger av «Singin’ in the rain» fordi publikum ikke ser ut til å gå lei av denne herlige blandingen av sang, musikk og skuespill. Ryktene sier det er regnglade bergensere som flokker til forestillingene, men vi mistenker at dette appellerer til alle! Følg med på nettsidene våre for gode tilbud på billetter.

Hovedscenen, Trondheim

Både unge og gamle lar seg more av Trøndelag Teater’s oppsetning av «Robin Hood – Rai rai i Sherwoodskogen». La oss skaffe deg noen gode billetter og finn ut du også hva alle liker så godt med denne forestillingen!

Ved samme teater kan hele familien også la seg forføre av rampestrekene i «Karlsson på taket».

Den Nationale Scene, Bergen

Teaterstykket «Mummitroll i kulissene» oppføres her. Velegnet for hele familien.

Gålåvatnet, Vinstra

Beveg deg utenfor storbyen og opplev en av de største, norske klassikerne oppført i Guds frie natur – slik den storslagne historien fortjener! «Peer Gynt på Gålå» får du sommer- og høstbilletter til gjennom oss.

Rogaland Teater, Stavanger

Bruk sommeren til å få med deg sceneversjonen av en av verdenshistoriens største klassikere; «Forbrytelse og straff» av Dostojevskij fra 1866.

Teater i utlandet

London

Vi nordmenn har en egen forkjærlighet for å dra til London – og dèt er med god grunn! Lavprisselskapene konkurrerer om å fly oss frem og tilbake til Norge for bare et par hundrelapper. Vel fremme kan vi fråtse i mat, drikke, overnatting – og kulturtilbud – både rimeligere og ikke minst bedre i utvalg enn her hjemme. Gjennom våre nettsider kan du finne mange gode tilbud på både teater, musikaler og andre kulturarrangementer.
«The Mouse Trap»St Martin’s Theatre, West End. Basert på Agathe Christies berømte kriminalroman og verdens lengst, sammenhengende oppførte teaterforestilling med over 60 år nå! Prøv å gjette hvem morderen er – eller simpelthen len deg tilbake og la deg underholde av alle de gode replikkene og skuespillerne. Billetter kan skaffes til de fleste kvelder og dager i uken.
«Mamma Mia»Novello Theatre. Du har hørt musikken og kanskje også sett filmen. Nå er tiden inne for også å oppleve stemningen, historien og alle de 27 ABBA-slagerne fra salen! Det å sitte tett på gir en så god opplevelse at mange velger å komme tilbake igjen og igjen til yndlingsmusikalene sine.
«A Christmas Carol» med Simon Callow fra «4 bryllup og en gravferd», «Shakespeare in Love» med flere. Oppføres på Art’s Theatre.

New York

For femti år siden kostet en tur/retur billett til New York fra Norge det samme som en ny bil! I dag kan du ta med hele familien for mindre enn hva pappa’s nye tråsykkel koster. Hvorfor ikke bevilge seg en tur over og se «Charlie og Sjokoladefabrikken» ved Lunt-Fontanne Theatre?  Når dere er der, kan vi også hjelpe dere med billetter til en rekke andre New York-opplevelser via våre nettsider.