Sport

man-290186_640«Sport er best på TV,» sier alle som har kjøpt ny flatskjerm til alt for høy pris i forhold til hva de egentlig har råd til. Vi andre vet at ingenting slår stemningen av å stå og hoppe i 20 minus for å holde varmen, mens vi og hundrevis av andre nordmenn heier på Petter og skijentene som banker svenskene i løypa rett foran oss i snøen!

Gjennom oss og våre samarbeidspartnere har kan du sikre deg og dine gode billetter til laveste pris til både sommer- og vinterarrangementer. Vi legger ut mer info og nye tilbud etter hvert som tiden nærmer seg for de ulike arrangementene, så følg med på nettsidene våre fremover!

Fotballkamper, hele landet

Om det er noen konkrete kamper du ønsker å få et godt billettilbud til, så sjekk innom sidene her med jevne mellomrom.

VM på skøyter, Hamar; 4. – 5. mars

Bli med inn i Vikingskipet på Hamar og hei fram de norske skøyteløperne til pallplass! Vi kan hjelpe deg med billetter til èn eller begge dagene. Prisene varierer alt etter hvor hen rundt skøytebanen du ønsker utsikt fra. Maks antall billetter man kan kjøpe om gangen, er 10 stykker.

Holmenkollen Skisfest; 10. – 12. mars

Det sies at kun stemninga som var på stadion under OL på Lillehammer i 1994 kan måle seg med den folkefesten og tilskuergleden man får under forskjellige skistevner på Holmenkollen i Oslo.
Om du vil utforske den kanskje heftigste publikumsfesten i Norge i 2017, så anbefaler vi deg å snarest bestille billett hos oss og våre samarbeidspartnere! De beste blir fort utsolgt. Husk å invitere med deg slekt, venner og kollegaer også!
FIS World Cup Nordic Holmenkollen-billetter har ulike kategorier, alt etter hvilken tilskuerplass du ønsker å ha langs løypa og hvilke dager du vil ha med deg. Vi ordner med rabatter til deg om du kjøper billett for flere dager og evt i kombinasjon med Skiskytterfesten 17. – 19. mars.

Holmenkollen Skiskytterfest; 17. – 19. mars

«Bli skiskytter og treff nye venner,» sa gjerne treneren vår da vi bomma på blinken og nesten traff de andre skiskytter-ungdommene. Siden den tid er sporten blitt mye tryggere og en sann glede å oppleve blant folkehavet og stemninga som alltid er på Holmenkollen i Oslo.
BMW IBU World Cup Biathlon Holmenkollen-billetter kan kjøpes for èn og èn dag, hele denne helgen, eller som en fellesbillett for hele stevnet, som også inkluderer Skifesten i Holmenkollen 10. – 12. mars. Ulike priser gjelder for hvor hen langs løypa du ønsker å stå. Vi har de beste prisene uansett hvilken variant du går for!

ExxonMobil Bislett Games, Oslo; 15. juni

Møt opp til sommerens store folkefest og se våre norske friidrettshelter kjempe mot de aller raskeste og sterkeste i hele verden! Kanskje du blir vitne til at det settes ny verdensrekord..?
Vi kan hjelpe til med billetter i ulike kategorier og prisklasser. Sjekk innom nettsidene våre for gode tilbud!

Cupfinalen i fotball, Oslo; 3. desember

Det kan fort bli både fotballer og snøballer på banen når Ullevål skal avholde cupfinale så sent som 3. desember i 2017. Legg supporter-fotballshortsen din hjemme denne dagen og kle deg heller godt og varmt for å se hvem som stikker av med årets Kongepokal! Vi kan hjelpe deg med et godt billettilbud til den tilskuerplassen du måtte ønske.

World Cup på ski, Lillehammer; desember

Har du lyst til å få med deg verdenseliten på ski, så bli med oss til Lillehammer i desember! Vi kan ordne med billetter til både damenes skihopprenn 1. – 3. des, samt herrenes hopprenn 10. – 11. des. Følg med på våre nettsider for gode tilbud på billetter til langrenns-verdenscup’en også, 1. – 4. desember.