Revy / show

Norge har en lang og solid revytradisjon. Noen ganger har hovedstadsrevyer blitt så etterspurte at de også kan turnere landet rundt med showet sitt. De artigste eksemplene er kanskje når lokale og mindre show får så bred appell at også resten av landet forlanger å få en bit av dem. Som f.eks «Honningsvågrevyen».

Revyer i Norge

Om du ønsker å trekke på smilebåndet og la deg underholde i et par timer, hjelper vi deg gjerne med å finne et tilbud som passer. Under her kan du lese et lite utdrag av alle de forestillingene vi kan være behjelpelige med å skaffe deg billetter til. God fornøyelse!

Oslo

Både ved Hovedscenen og på Klubbscenen til Latter i hovedstaden vår settes det opp en rekke komiske forestillinger utover året. En god latter forlenger som kjent livet. Er man flink å få med seg disse jevnt og trutt, risikerer du snart å leve til du er 100 år og vel så det!
Dagfinn Lyngbø opptrer med «Supersmud», mens Jonas Kinge Bergland gir publikum helsebringende latter med «Dr Bergland Bryter Taushetsplikten». Sjekk inne på sidene våre her for datoer, klokkeslett og billettpriser.
Store deler av sommeren kan man for øvrig rømme fra varmen og inn i de avkjølende lokalene til Latter og få med seg «Sommer Stand-Up 2017».
Terje Sporsem byr på høyaktuelle tema i sitt show «Religion» på Centralteateret, Oslo Nye. Her harselerer og filosoferer han rundt religionshistoriens mange absurditeter fra Gammeltestamentet og Koranen – og nåtidens mistilpassede IS-krigere.

Andre byer

Lyst på en god latter, men uten å dra helt inn til Oslo, sier du..? Vestlendinger kan oppleve Anne Kat Hærland glede og forarge med «Gudbedre»Oseana – Os Kunst og Kultursenter.
Bare noen kilometer lengre nord, på Ole Bull Scene i Bergen, opptrer Christine Hope med «Hope, skulder, kne og tå».
For barn helt ned til 4 år anbefales forestillingen «Keiserens splitter nye klær», løselig basert på det klassiske eventyret til HC Andersen. Showet begynner på vårparten ved Rogaland Teater i Stavanger. En turnè omkring i Norge kan fort bli aktuelt og billettene begynner å bli utsolgt for allerede oppsatte forestillinger. Følg med på nettsidene våre for oppdaterte tilbud om du er interessert!
Et voksent publikum som liker å utfordre sine sanser, inntrykk og forestillingsevner anbefales å også få med et annet show ved Rogaland teater, nemlig «Orlando». Her blandes ulike stilarter, uttrykk og musikksjangre, fra de gamle madrigalene i renessansen til nylig avdøde David Bowie.

Utenlandske show

Vi og våre samarbeidspartnere kan hjelpe deg med gode priser på billetter både til arrangementer i utlandet – samt reisen dit med ferje eller fly.

London, UK

  1. og 14. januar kan du oppleve de fire amerikanske TV-serie komikerne i «Impractical Jokers» live i 02 arenaen.

Et show som allerede har gått over lengre tid, men som er vel verdt å få med seg før de gir seg, er «Motown – the musical». Her får publikum høre hele 50 kjente slagere fra gullalderen i amerikansk musikkhistorie. Basert på alle hit’ene til plateselskapet som gav oss soul-klassikere fra Ike & Tina Turner med flere.

Mens vi er inne på soulmusikk; la oss også friste deg og din familie med showet «Thriller – LIVE». Basert på de evig-populære slagermelodiene fra Jackson 5 og Michael Jackson. Dette er showet både barn og unge vil ha stort utbytte av! Allerede et av de mest populære showene i nyere tid på scenen i USA og Europa.