Om oss

Når du bestiller deg en billett – eller flere – gjennom billett24.no kan du være trygg på å handle hos Norges mest dedikerte billetthandlere! Vi lever og ånder for å gi kundene våre den beste opplevelsen – akkurat som vi selv elsker å delta på de tingene og arrangementene vi selger billetter til!

Filmfanatikere

Gjengen i billett24.no som ordner deg de beste sitteplassene i kinosaler Norge rundt, går selv på kino – flere ganger i uken!
I praksis ser vi omtrent hver eneste film som settes opp. For film er alltid best på kino – basta ! Når vi vil feire bursdager eller arrangere firmahappenings for oss elv og andre, kan vi godt leie oss en kinosal for lukket filmvisning, og ha med oss folk og noen kjølebagger med godt å drikke.
Samtlige av våre medarbeidere sneik seg inn på voksenfilmer på kino lenge før vi var gamle nok til å kjøre moped lovlig.
Kort sagt, kjære filminteresserte kunde: vi VET hva en god kino-opplevelse er, og hvor viktig en god billett og sitteplassering er for kino-inntrykket ditt! La derfor oss behandle deg slik vi skjemmer oss selv bort!

Festivalfrelste

I ungdommen haiket vi til Danmark og sneik oss inn på Roskilde og andre arrangementer straks vi kom i konfirmasjonsalderen. Åh, hvilke herlige minner og opplevelser vi har samlet opp gjennom årene!
I dagens samfunn ville nok Barnevern og Politiet komme på banen om ungdommer finner på tilsvarende fanteri. Vi vil ikke oppfordre noen til å gjøre som oss – selv ikke, ja, SÆRLIG ikke, våre egne barn – så la oss heller gjøre tingene riktig: la oss skaffe deg og dine gode billetter til de beste arrangementene og opplevelsene i inn- og utland!
Vi og våre billett-samarbeidspartnere er svært erfarne med det meste og de fleste av festivalene som arrangeres omkring. Særlig i Norge og Skandinavia, men også andre land.

Vi har allerede vært der du ønsker deg å dra selv – eller i lag med dine venner. Sjøl om dere har vært på en festival tidligere, så kan ting og forhold ha endret seg på stedet siden den gang.
Ikke reis på måfå og opplev alt for sent at forutsetningene for lengst har endret seg! Benytt deg heller av våre direkte forbindelser og inngående kunnskaper til forandringer i festivalprogram og infrastruktur på stedet!
Reis med ro i hjertet og lengsel i blikket etter den beste festivalopplevelsen penger kan kjøpe – samtidig som du får en ubetalelig trygghetsfølelse av å være tatt godt vare på av oss. Både før og under festivaloppholdet ditt!
Sjekk de ulike tilbudene våre i dag og fortell oss hva du er på utkikk etter. Så skal vi finne den rette medarbeideren hos oss til å geleide deg trygt videre…

Først og fremst forberedelser!

Lyst på en storby lang-weekend for å slappe av og få med deg en eller flere store musikaler? Kanskje se et kritikerrost teaterstykke eller få med deg et morsomt komikershow av høyeste klasse? God planlegging er halve jobben, som det så fint heter.
Ikke dra på måfå i tro om at du helt sikkert klarer å skaffe deg billetter til alle drømmeforestillingene i den lokale billettluka etter du har landet og sjekket inn på hotellet! Disse kan for lengst være utsolgt – med unntak av de som er reserverte for online-salg gjennom oss og andre forhandlere.
Igjen kan vi ikke gjenta for ofte: ta kontakt med oss så tidlig som mulig i prosessen din med å bestille billetter! Våre medarbeidere elsker de samme showene som deg, og sjansene er store for at vi allerede har vært på det showet og de teatersalene du selv også ønsker å oppleve.
La oss sikre deg et godt tilbud på gode sitteplasser med best utsikt til scenen! Ha de viktigste billettene på plass FØR du drar et sted – så kan du heller kjøpe ytterligere billetter etter du kommer fram. Men sørg for at du i hvert fall garantert har gode plasser på drømmeforestillingene dine!