Konserter

classical-music-1838390_640Gå ikke glipp av favoritt-artistene dine live! Gjennom billett24.no kan du sikre deg de beste billettene til lavest mulig pris! Trygt, kjapt og sikkert!

Billett24.no tilbyr alt fra VIP-billetter, sitteplasser, ståplasser og i enkelte tilfeller også eksklusive backstage-pass og meet-and-greet billetter hvor publikum får hilse på og ta bilder sammen med artistene.

Konserter i Norge

Her er et lite knippe av hva vi kan hjelpe deg med billetter til. Følg med på nettsidene våre for oppdaterte tilbud.

Telenor Arena i Oslo

 1. – 29. januar inviteres du og barna ut på glattisen når Disney On Ice setter opp sin «Frost» forestilling her! Sjekk hvilken dag og forestilling som passer best for deg – de mest populære tidene blir fort utsolgte!
  25. mars kan du få med deg Drake og hans The Boy Meets World Tour. Vi har billetter i alle kategorier.
  10. mai er det Ariana Grande som opptrer her med sin Dangerous Woman Tour.
  24. mai
  kan du her oppleve Bruno Mars når han og musikerne hans gjester Norge som ledd i deres 24K Magic World Tour. Vi og våre samarbeidspartnere kan ordne både ståplasser og sitteplasser for deg.

  Sentrum Scene, Oslo

  24. juli opptrer den gamle hardrockeren Alice Cooper her.

Forus Travbane, Stavanger

7. juni opptrer Justin Bieber her, og konserten har plass til hele 30.000 tilhørere, noe som er ny publikumsrekord i Stavanger!

Sørmarka Arena, Stavanger

25. mars får Marcus og Martinus kidsa til å hyle, og allerede dagen etter; 26. mars, får vestlendingene en ekstrakonsert med Norges mest populære tvillinger.

Bergenhus festning, Bergen

4. august er det sjarmøren Robbie Williams som gjester Norge og Vestlandet. Vi kan ordne med billett til deg og dine. Eventuelle paraplyer i tilfelle regn, må dere ta med selv.

Bystranda i Kristiansand S, og Stortorvet i Hamar

Den godeste Elton John klamper i klaveret 29. juni på sørlandskysten, før han synger videre dagen etter, den 30. juni i Hamar. Her selges billettene kjapt, så skynd deg før konsertene er utsolgte!

Konserter i utlandet

Noen ganger må vi nordmenn dessverre til utlandet for å oppleve store konserter. Eller heldigvis! For hva er vel bedre enn å kombinere en fantastisk konsertopplevelse med noen dagers ferieavbrekk fra den gråe hverdagen her hjemme..??
Gjennom våre affilierte samarbeidspartnere inne på nettsidene våre her, kan du også sikre deg rimelig overnatting når du reiser på konsert. I tillegg til å bestille billetter til både tog, fly og båt.

Sverige

 1. og 26. juni blir det konsert med ColdplayUllevi, Gøteborg.
  2. august
  kommer de gamle traverne i TOTO til Helsingborg og holder konsert på Sofiero Slott.

København, Danmark

Ta turen innom Royal Arena og gi deg selv en heavy start på konsertåret! METALLICA opptrer 3., 5., 7. og 9. februar. Billettene begynner å bli utsolgt, men følg med på nettsiden våre om noen ledige dukker opp i siste liten.

Tyskland

En god start på året kan være å dra til Cologne den 17. januar og kjøpe vår Meet & Greet pakke til konserten med Black Sabbath. Du får både håndhilse på stjernene og ta bilde av deg selv i lag med dem.
Depeche Mode
er god nok grunn i seg selv til at mange tar båten eller flyet til Tyskland og får med seg karenes Global Spirit Tour i München, 9. juni eller i Hannover 11. og 12. juni.

London, UK

29. og 31. januar kommer Ozzy Osbourne og resten av Black Sabbath til O2 arenaen.
            24. juni kan du oppleve Jeff Lynne fra gode, gamle ELO (Electric Light Orchestra) live på Wembley Stadion.