Festivaler

girl-438133_640Utvalget av festivaler her til lands har hatt en formidabel, ja, nesten eksplosiv økning de siste årene! Nå er det knapt en eneste musikkform som ikke har sin egen festival hvor likesinnede kan samles og høre på sin personlige favorittmusikk.
Mat og drikke har utviklet seg voldsomt med alt fra rene fagmesser lukket for publikum, til åpne etegilder hvor folk kan både smake på godsakene som frembys, men også gjerne ta kjappe kurs i hvordan selv fremstille sushi etc.
Det finnes by- og bygdefestivaler i hver krinkel og krok av landet vårt. Er tettstedet fraflyttingstruet..?? Må være fordi ingen har satt opp en samlende, årlig festival der enda da!
Via våre nettsider kan du sikre deg billetter og adgang til de fleste festivalene der ute.

Norske festivaler

Vi kan ordne billetter til et utall festivaler i inn- og utland. Både musikkfestivaler og andre typer. Under her nevner vi et lite utvalg av de mange tilbudene her til lands de neste månedene. Følg med på nettsidene for gode billettilbud til disse – og andre – festivaler som er vel verdt å få med seg!

Bergen International Whisky & Beer Festival

Dra dit fra 8. til 12. februar og smak på over ETTUSEN ulike øl- og brennevinsvarianter! Vi har billetter. Deltakere anbefales å IKKE kjøre egen bil til arrangementet…

Ice Music Festival på Geilo

Perfekt for deg som trodde du allerede hadde opplevd alt som er verdt å delta på av festivaler! Arrangeres 9. til 12. februar og ALLE instrumentene som spilles under festivalen, er laget av is! Sikre deg billetter hos oss til de hotteste innslagene før de smelter vekk…

Karmøygeddon

Vestlandets mest heavy og folkelige metallfestival går av stabelen 4. – 6. mai. Over halvparten av 3-dagers billettene er utsolgte, så her må dere hive dere rundt, folkens, om dere ikke heller vil ha dyrere èn dags billetter for alle tre kveldene! Rock on!
Et 20-30 talls antall band og heavy-artister vil underholde publikum fra utallige scener i Kopervik på Karmøy. Hovedattraksjon neste gang er gode, gamle Saxon.

NM i trekkspill, Skien

Kjøp billetter her og få med deg Norges beste go’lyder fra scenen i Skien! Drar du i dragspelet, så drar du også damer! (gammelt, svenskt jungelord) Avholdes 29. juni til 1. juli.

Norwegian Wood festival, Oslo

Herlig rockemusikk flere dager til ende! Arrangeres 15.- 17. juni og VI kan skaffe deg billetter dit!

Sommer i Berlevåg

Hos oss kjøper du billetter til åpningsfesten med fri bar og servering av Mack-øl og mås-egg! Inkludert i prisen er tilskuerplass helt i front når de arrangerer stormønstring av nakenbadere i Ishavet under midnattssola!
Vi var her i fjor – og har tenkt oss tilbake neste sommer også! Sommer-i-Berlevåg arrangeres hvert år i uke 29.

Spis & drikk festivalen

Ta turen innom Oslo Spektrum 3. – 4. mars og opplev Norges største festival for øl, vin, brennevin, cocktails, whisky og champagne! Smakebiter på utallige fristende matretter som passer godt til god drikke. Saltpinner og chillinøtter blir helt utelukket etter dette!
Er du kjapt ute kan vi prøve å skaffe deg rabatterte inngangsbilletter både med og uten smakskort for inntil 20 alkoholvarer!

Utenlandske festivaler

Hos oss i billett24.no kan du også finne gode priser på ulike festivaler i utlandet. Ta en tur innom nettsidene våre med jevne mellomrom, så vil du alltids finne et godt tilbud!

Roskilde

Musikkfestivalen over alle musikkfestivaler her i Skandinavia! Vi kan skaffe deg billetter til både enkeltkonserter og flere-dagers-pass. Arrangeres 24. juni til 1. juli neste gang. Dra ned og fråtse i ca 175 grupper og artister som skal opptre!

Oktoberfestivalen i München og Berlin

Besøk verdens største og heftigste bier-festival og skyll den tyske brattwürst’en ned med øl fra litervis store mugger, servert av tyroler-budeier med nesten like store mugger!
Til tross for navnet, så åpner alltid Oktoberfestival allerede i slutten av september. Det lønner seg å være tidlig ute, og vi kan hjelpe deg å reservere billetter til både ølhallene, fergene og flyene til og fra arrangementet!
…kanskje noe å tenke på for både venninnegjengen, en kompistur eller som en påskjønnelse for bedriftens medarbeidere neste høst..??