Andre arrangementer

Verden er full av kulturtilbud og opplevelser til berikelse av kropp og sjel. Gode minner man kan fryde seg over der og da og etterpå ta med seg for hele resten av livet. Vi kan hjelpe deg å sanke noen givende øyeblikk i inn- og utland. Enten du vil dit alene eller sammen med slekt og venner.

Norske opplevelser

Før-premierer og lukkede kinovisninger

Av og til, når en ny stor-film skal lanseres for kinopublikum, så vil filmen først vises eksklusivt for et begrenset antall, spesielt inviterte publikummere.
Dette vil typisk dreie seg om filmkritikere, avisanmeldere, bloggere, generelle kjendiser og andre opinionsdannere.
I tillegg betaler gjerne større og innovative selskaper den norske filmdistributøren for å ta med seg sine nøkkelansatte på en eksklusiv forhåndsvisning av kommende storfilmer. Gjerne som en bonus og påskjønnelse for å ha nådd et gitt mål internt i bedriften.
Begivenheter som dette har IKKE ordinære billettsalg, men ofte kan vi slumpe til likevel å få noen slike adgangskort på hånden! Så følg med på nettsidene våre i tiden før store filmpremierer på kino. Rett som det er kan vi tilby deg eksklusive visninger gjennom en av våre samarbeidspartnere..!

FILMFESTIVALER I NORGE

Kle på deg stilongs og skinnlua og kjøp billetter via oss til Tromsø Internasjonale Film Festival 18. til 24. januar. Programmet inneholder filmvisning utendørs på storskjerm i sprengkulda, så ta gjerne med deg frostvæske på lommelerke!
Varmere i været blir det i august når vi kan skaffe deg billetter til Filmfestivalen i Haugesund. Få med deg for-premierer av kommende, norske og utenlandske storfilmer, meng deg med kjendisene og spander gjerne på deg billett til utdelingen av Amanda-prisen også når du først er der!

Opplevelser i utlandet

Fotballturer til Storbritannia

Det blir stadig mer populært å dra på fotballturer til England og andre land – med god grunn! Selv om det er en typisk gutteting å reise vekk for å se favorittlaget sitt spille på berømte hjemmebaner, ser også damene fordeler i å kombinere sporty langhelger med shopping, spa, god mat og drikke. Vi kan hjelpe deg og dere med billetter til det meste av arrangementer!
Kanskje jobben kan være med og sponse tur for deg og kollegaene for gode resultater i firmaet siste tiden? Husk at det er ikke alltid reisemålet og aktivitetene langt hjemmefra som er det essensielle her. Men snarere det å bare komme seg vekk og få et avbrekk fra den grå hverdagen…

«Full pakke» i New York

Byen betraktes med rette for den fremste verdensmetropolen verdt å få med seg her i livet! New York kan besøkes utallige ganger uten at man går lei eller rekker å få med seg alt at storslagne attraksjoner.
Vi anbefaler at vi hjelper deg å finne billetter og gode tilbud på ulike severdigheter. Du kan ta guidede buss- og båtturer for 2-300 kroner og oppover. Har du god råd og dårlig tid, kan vi anbefale helikoptertur over Manhattan og rundt Frihetsgudinnen og skyskraperne for 1.600 kroner.
Alle som elsker film og TV-serier kan fryde seg over gjensynet med gater, bygninger og omgivelser hvor viktige scener er innspilte. Kjøp billett til en av de mange organiserte utfluktene til strøkene hvor seriene «Sex og singelliv» og «Sopranos» ble filmet. Våre agenter kan også ordne billetter for å unngå kø om du vil opp og nyte utsikten fra Empire State Building.
Eller kanskje du vil prøve å få øye på den nye presidentfamilien i eller utenfor Trump Tower..?

UTENLANDSKE FILMFESTIVALER

Gjennom vårt store kontaktnett har vi tilgang på billetter til alle ordinære publikumsvisninger under de årlige filmfestivalene i Berlin, Cannes og USA.
17. til 24. mai feirer f.eks Cannes-festival 70 år med storslagne innslag av filmkjendiser fra både gamle og nye storfilmer!